Про це він розповів у своєму блозі.

«Поки Путін живий, буде війна на Донбасі. Як тільки Путін піде з життя, відразу війна на Донбасі припиниться і відразу ж там настане мир, порядок, і всі війська російські просто покинуть Донбас. Я очікую, що все це має статися в найближчі два роки. Особливо сприятлива ситуація приєднання Донбасу до України у 2024 році», - заявив Росс.

Він додав, що саме в цьому році Юпітер увійде в знак Тельця, а Телець григоріально пов'язаний з нашою країною. За словами астролога, Юпітер завжди приносить якийсь закон, оскільки це планета, пов'язана з законом, з можливостями юридичної угоди. На його думку, найближчі два-три роки буде остаточно і безповоротно вирішуватися доля Донбасу.

Але, підкреслив Росс, війна триватиме, поки живий Путін. Водночас, астролог розповів, що здоров'я президента Росії буде постійно погіршуватися, а 7 жовтня, в день його народження, може включитися його останній річний соляр. Він пояснив, що Сонце в з'єднанні з Місяцем і Марсом відкриває можливості до того, що: або буде переворот в Росії, або Путін вже не зможе фактично виконувати взяті на себе зобов'язання президента.

«Є таке давнє пророцтво, що буде карлик правити на плечах у титана, але дні його будуть пораховані, і піде він в лабіринт. Карлик - це, звісно, Путін, титан - це Єльцин. У давнину лабіринтом називали бункер. Путін знову пішов в бункер, в лабіринт. І зараз, я думаю, там застрягне серйозно і надовго, тому що сили його будуть залишати», - заявив Росс.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.