Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Ситуацію у Верховній Раді я б зараз назвав мобілізацією монобільшості та проріджуванням рядів від різних опортуністів. З огляду на те, що зараз Володимир Зеленський перейшов уже екватор своєї каденції, тому президент та його оточення вже думають про необхідність чи можливість другого терміну. Рішення ще звичайно не прийнято, але для цього потрібна монолітність команди. Плюс зараз у них починається війна всіх проти всіх, ми бачимо деолігархічний закон, який був прийнятий та серйозні баталії з опозицією», - підкреслив він.

Петренко сказав, що для того, щоб встигнути прийняти всі необхідні законопроєкти та реалізувати максимальну кількість обіцянок, а також щоб структурувати владні повноваження, потрібно, щоб була монолітна монобільшість. Серед того політичного меню, яке є на сьогоднішній день, повідомив він, у Зеленського є конкуренти, але немає альтернативи. Ніхто не може поки вибити Володимира Олександровича з другого туру виборів, упевнений він, тому що у більшості старих політиків величезний антирейтинг.

«А другий тур виборів - це завжди битва антирейтингів, а у Зеленського антирейтинг дуже маленький. Зеленському зараз потрібно побоюватися фінансово-промислових груп, тому що у них є телебачення, а це формування громадської думки», - резюмував він.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, як українці голосуватимуть наступного разу.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких висловив надії на появу в Україні партії лівого спрямування.