Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Сьогодні вночі було скоєно напад на наш спортивний комплекс «Авангард», який був відкритий зусиллями ветеранів полку «Азов» у місті Дніпрі. Невідомі на даний час нам особи за допомогою легкозаймистих речовин здійснили підпал комплексу. Внаслідок пожежі, спортивні зони комплексу зазнали великої шкоди», - зазначено у публікації.

На сайті сказано, що напад на спорткомплекс відбувається не вперше: 4 роки тому невідомі особи завдали шкоди фасаду будівлі.

«Вочевидь, антиукраїнські сили мають змогу лише таким підступним способом перешкоджати активній діяльності Національного Корпусу. У свою чергу запевняємо, що ніякі спроби залякування не зупинять нашу діяльність у місті. Найближчим часом залу буде відновлено, вона буде відкрита та діяти у звичному режимі», - підкреслено у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, Дмитра Кухарчука суд не відпустив з під варти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв: Нацкорпус заявив, що Україні потрібен закон проти колаборантів.