Свою думку політик висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«З 2019 по 2021 рік у політиці президента та «Слуги народу» відбулася трансформація. Нині вони приділяють більше уваги тим «армії, мові, вірі», які фактично монополізував Петро Олексійович і на яких будував своє електоральне ядро. Але «Європейська солідарність» має свій електорат, перетягнути який дуже важко. Але ніхто не говорив, що Петро Олексійович має монополію на патріотизм і на ці теми. І та трансформація, про яку я говорив, частково розбиває цю монополію. Справді, таким шляхом Зеленський частково перетягує електорат Порошенка, але далеко не в таких обсягах, як багато хто думає», - каже депутат.

Він також торкнувся регіонального питання.

«Справді, у «Слузі народу» представлені всі регіони України, але курс Зеленського на «зшивання країни» ще далеко не реалізований. Але сама теза – дуже правильна. Усі рішення та законодавчі ініціативи мають перебувати у річищі цієї об'єднавчої політики», - зазначає Василь Мокан.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував спільну американсько-німецьку декларацію про гарантії для України.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Мокана, у США високо оцінили перебіг реформ в Україні.