Про це вона розповіла у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«2022 рік дає Україні дві хороші можливості домогтися миру. 30 березня Україна може здобути воєнну перемогу і повернути втрачені території, можливо, навіть Крим. А 13 липня – це дійсно аспект миру. Для нього в цей день складаються всі умови, а від нас потрібні тільки бажання, сила і воля. Тоді всі питання можна буде вирішити. В України в гороскопі дуже сильний потенціал, це потужна держава з прекрасними людьми. Нам потрібно виконувати свою місію, і тоді не тільки сусідні країни, а й сам бог допоможе нам втілити все задумане в життя», - вважає гостя програми.

Зокрема, зазначає вона, гороскоп України відкриває величезні можливості для банківської сфери та страхової справи.

«Україна може зробити крок вперед у розвитку екологічно чистого виробництва. Адже весь світ уже говорить, що вистачить пити кров у планети. Та й наша молодь робить такі відкриття, що потрібно інвестувати в них», - каже Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона вже давала прогноз основних тенденцій для України на 2022 рік.

Також Знай.ua повідомляв, що Пономаренко назвала нинішній жовтень місяцем змін.