Гостя поділилася думками у програмі «А как на самом деле?» на однойменному каналі з ведучою Мирославою Бобровською. На початку астрологиня розповіла про майбутні можливості для України.

«Як астролог я можу сказати, що ніяких потрясінь немає і більш того, 3 грудня сходиться дуже сильний аспект, яким Україна може скористатися і отримати величезний авторитет як на міжнародній арені, так і всередині країни. Це буде примирення і якесь позитивне рішення щодо армії. Можливо це черговий крок на шляху до НАТО та ЄС. Тим більше, що на попередньому хорошому аспекті в жовтні Зеленський заявив, що є ще три країни, які підтримають Україну», - висловила думки Пономаренко.

Також Альбіна Пономаренко розповіла про шляхи України до закінчення війни з Росією.

«У нас були хороші аспекти і в 2016, і 2018, і 2020 роках. 3 грудня може бути датою, коли буде зроблено серйозний крок в переговорах. І на міжнародній арені, і можливо це буде зустріч з Путіним, якщо в цьому буде сенс. До речі, коли була створена Кримська платформа, в гороскопі України сходився хороший аспект, пов'язаний з морем і юриспруденцією. А наступний його дотик буде в кінці січня. Тому 28, 30 січня ми зможемо отримати ще один хороший крок до примирення, миру на сході і повернення Криму».

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше Знай.ua наводив слова астрологині про взаємозв'язок між цифрами.

Також Знай.ua публікував слова міжнародного астролога про те, чого очікувати восени 2021 року.