Про це Владислав Рогаткін розповів у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня».

Колишній чоловік француз у Києві серед білого дня викрав трирічну дитину на очах у матері і вивіз за кордон.

За спробу повернути викрадену дитину він із дружиною опинився у бельгійській в’язниці, потім їх етапували до Франції, де Руц і Рогаткін перебувають під домашнім арештом.

«Все почалось у 2018 році. Ірина, моя теперішня дружина, коли ще була дружиною іноземця, звернулася за консультацією з приводу того, чи може іноземний громадянин вивезти дитину за кордон без дозволу мами. Дитина має подвійне громадянство за походженням: Україна і Франція. Виявилось, що це можливо. Ірина забрала документи: свідоцтво про народження, паспорт, ID французька, український паспорт. Тобто всі документи, які були в наявності в дитини. Після цього було побиття Ірини на Новий рік, він був не в змозі себе стримувати. Потім були довгі суди. Дитина жила з нами, потім її вкрали», - розповідає Рогаткін.

Інцидент стався у Києві. Четверо людей: один іноземець і троє місцевих чоловіків під’їхали до дитячого садочка і силою забрали малолітню дитину.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Я при цьому був присутній. Вони блокують маму, намагаються мене затримати. У цієї події є свідки, це була конфліктна ситуація з дипломатичною машиною. Є свідок, який це бачив, є фіксація в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Ми звернулись до поліції, поліція відмовила. Потім до слідчого судді, суддя зобов’язав слідчого Шевченківського відділу поліції в місті Києві порушити кримінальне провадження. По побиттю також було порушено кримінальне провадження. Були легкі тілесні ушкодження. А сьомого травня було порушено кримінальне провадження з приводу незаконного вивезення дитини за кордон», - каже Рогаткін.

Як повідомляв Знай.ua, Марина Ставнійчук заявила, що Україна як країна пострадянського простору має рухатись до цивілізованого світу

Також Знай.ua повідомлв, що дует «TamerlanAlena розповів, як поєднує творчу діяльність із сімейним життям.