Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Найближчі 10-15 років – для нас це дуже позитивний прогноз, і я щиро вірю, що наступна команда після Володимира Зеленського докладе зусиль, щоб Україна потрапила в ЄС. Для багатьох це перетворюється на справу честі», - зазначив Малєєв.

За словами експерта, нинішня влада не здійснює рух у бік ЄС чи НАТО, а лише вимагає від них прийняття нас. Як зазначив політолог, Україні потрібні реформи, для того щоб потрапити в ЄС: насамперед – реформа судової системи.

«Нам треба перебудувати всю нашу судову систему ліберально та відкрито, щоб тут можна було вести бізнес і це буде одним із ключових моментів, чому нас можуть прийняти в ЄС. Наша щирість у реформах робитиме нас на крок ближче. 1-2 або максимум 3 парламенти (це 12 років) здатні нас привести в ЄС, якщо дійсно бажати туди рухатися», - сказав Малєєв.

Як зазначив політолог, наступна хвиля розширення ЄС може призвести до того, що Україна вступить в нього. За словами експерта, наприклад, у Молдові активно відбуваються реформи, а корупція жорстко карається, і вона може потрапити в ЄС набагато раніше, ніж будь-яка інша держава.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Зозуля розповів, що «Смарт Сіті» – це використання існуючого міста з накладанням нових технологій.

Також Знай.ua публікував слова Юрія Зозулі: Спорт кожна людина сприймає по-своєму.