Його коментар прозвучав у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Крім «Слуги народу» лише три партії з високою ймовірністю проходять до парламенту. Це «Європейська солідарність», «Батьківщина» та ОПЗЖ. Ось уже два роки рейтинги цих партій залишаються здебільшого незмінними, хіба десь відбувається невеликий приріст, а десь невеликий спад. Але кожна з трьох партій має свій ядерний електорат, свою географічну нішу – у когось міцні позиції на Сході, у когось на Заході. Але жодна з них не зможе повторити успіх «Слуги народу» та мати у Верховній Раді більшість. І ніхто з них не може вдатися до об'єднання. На руку Зеленському грає те, що його противники не можуть поєднатися між собою», - зазначає політолог.

За його словами, якби опозиційні сили в принципі могли створити альянс, то зараз цей процес уже йшов би.

«Однак це все одно не розв'язує проблеми зниження рейтингу президента та його політичної сили. І на наступних виборах, швидше за все, ми голосуватимемо так само як і на колишніх – тобто не за, а проти когось», - каже Владислав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він спрогнозував можливі відставки у Кабінеті міністрів.

Також Знай.ua повідомляв, що Дзівідзінський ​зазначає: незалежність українських силових структур записана у законах, але на практиці відсутня.