Про це він розповів у програмі «On Target» з капітаном Гарі Табах.

Як розповідає військовий, в Афганістані офіцерська служба тривала майже 2 роки з відпусткою на 45 діб. Сам Чуйко, розповідає він, потрапив під вивід, Афганістан був у стані війни і йому пощастило бути звільненим від цих шор. «Уже коли йшов я в 1987 році туди в Афганістан, вже ось ці моральні підвалини, якими нас напихали з дитинства: пролетарський інтернаціоналізм і так далі і тому подібне, він вже давав не те що тріщини, а вже цілі пробоїни», - стверджує гість програми.

За його словами, з Горбачовим в ідеології Радянського Союзу почало виникати все більше і більше пробоїв, тріщин та збоїв. «А політика, яку наші війська радянські тоді проводили окупаційну на території Афганістану — що вона в принципі приречена на провал», - підкреслює Чуйко. А відтак, каже військовий, за Радянським Союзом він не ностальгує і його повернення не хоче.

Як повідомляв Знай.ua, Чуйко розповів, як раніше домовлялися про обмін полоненими.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Чуйко розповів про причини, які спонукали США піти з Афганістану.