Про це він розповів у своєму блозі.

«Рівень правової культури у будь-якій державі характеризується виключно верховенством права. Верховенство права забезпечується невідворотністю покарання. Звісно, що є фактор поваги держави до народу та народу до держави і це має характеризувати розвинену культурну державну установу», - зазначив Тамарін.

За словами націоналіста, будь-яка законодавча ініціатива щодо збільшення санкцій та штрафів може бути марною, тому що може бути просто не застосована.

«Бідні й нещасті співробітники поліції, яких може кожен другий посилати куди йому заманеться – це теж, на жаль, наслідок їхньої професійної мотивації і профпридатності. Система сама створили цей порочний ланцюг, у якому можуть винуватця ДТП Харківського два роки тому судити за постріл жінці в обличчя як за середні тілесні ушкодження, хоча можу вам сказати як колишній слідчий, це спроба вбивства», - підкреслив Тамарін.

За словами Тамаріна, він впевнений, що винуватець у ДТП в Харкові буде покараний обмеженням волі на певний термін здебільшого через суспільний резонанс та через наявність у цій справі загиблих.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Він теж є наслідком, йому було кого наслідувати. Я впевнений, що ця вседозволеність та безкарність є наслідком відношення, яке він бачить навколо себе», - сказав Тамарін.

Як повідомляв Знай.ua, Дмитра Кухарчука суд не відпустив з під варти.

Також Знай.ua повідомляв: Нацкорпус заявив, що Україні потрібен закон проти колаборантів.