Про це він розповів у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24».

Передусім гість програми ставить питання про опалювальний сезон: «Опалювальний сезон – це чиї проблеми? Офісу президента? Ні». Він додає, що йдеться навіть не про Кабінет Міністрів, формально це не входить в коло проблем, які він має вирішувати.

Принагідно Бізяєв детальніше зупиняється на Кабміні. За словами експерта, уряд має мало людей в запасі, тому що не так вже й багато компетентних спеціалістів хочуть там працювати. «Будь-якої миті можна сказати, що Шмигаль вже не торт, Кабмін провалив опалювальний сезон, дякую, до побачення. Відсунути цей Кабінет міністрів, поміняти ковдри у ліжках у борделі — це взагалі не проблема», - каже він.

Також аналітик торкається питання вакцинації. Він відзначає, що Кабінет Міністрів працює, темпи вакцинації населення зростають, а відтак можна сказати, що цей напрямок діяльності уряд не провалив. «Вийти на 1,5 млн вакцинованих на день – це завдання максимум. Наскільки воно може здійснитись — покаже лише час», - стверджує Бізяєв. Він відзначає, що державі вдалося підвищити кількість вакцинованих з десятків тисяч до сотень тисяч на день, тобто працює геометрична прогресія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що безпілотні літальні апарати не здатні вигравати війни.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв прокоментував заяву Данілова про можливість перетворення України на президентську республіку.