Його слова прозвучали у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Зараз закон не дозволяє президенту, який пішов у відставку, знову балотуватися. Але законодавство можна й поміняти, зі Стефанчуком на чолі Верховної Ради з цим проблем не буде. Щодо виходу в другий тур теж все просто. Наразі Зеленський у другому турі перемагає будь-якого суперника, але зараз перевиборів не буде. А поки що з'являються нові платіжки – рейтинг президента падає. Ситуацію обов'язково слід спостерігати у розвитку. Адже Зеленський обіцяв, що комунальні тарифи будуть меншими. Наразі йому обов'язково згадають цю обіцянку», - упевнений гість програми.

Він наголошує, що у Зеленського за час президентства накопичився бекграунд, від якого нікуди не подітися.

«Влада не може впливати на тарифи, якщо вона не контролює поведінку «Нафтогазу». А його представники просто не приходять на тендери. Тому із платіжками нічого не зробиш», - вважає Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розглядав можливість запровадження в Україні надзвичайного стану у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Також Знай.ua повідомляв, що Загородній вказав на обставину, яка ускладнює розвиток української державності.