Про це він сказав у програмі Євгена Рибчинського «Ще не вмерла UA».

За його словами, цей документ є абсолютно прокремлівським.

«Турки – наші союзники, з ними потрібно максимально співпрацювати. Наші основні союзники – це Сполучені Штати Америки у світі та Велика Британія у Європі. Вважаю помилковими дії минулої влади, що основну ставку робити на французів і на німців. Я керуюся конкретними фактами. Підписання меморандумів і домовленостей, абсолютно капітулянтські Мінські угоди», - каже він.

За словами Тягнибока, Мінські угоди писали в Кремлі.

«Це певна форма капітуляції України. Ми протестували, бо це неприйнятно для України», - характеризує політик.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Те, що потім вилилось у Мінські домовленості, потім намагались протягнути через український парламент і навіть в українську Конституцію інтегрувати Закон «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Луганської та Донецької областей», зазначає він.

«Це повна катастрофа. Але вдалося тоді, у 2015 році, цього не допустити. А у 2014 році вперше Порошенко їхав до Америки, йому потрібно було показати якісь успіхи. Турчинов був голова парламенту й виконував обов’язки голови держави. На координаційній раді керівників фракції була пропозиція стосовно Закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Луганської та Донецької областей». Просили проголосувати, тому що в Порошенка через кілька годин літак і йому треба з чимось їхати», - вказує Тягнибок.

Знай.ua повідомляв, що Олексій Гарань згадав, як в радянський час йому вдалося видати антирадянську книгу.

Також Знай.ua повідомляв думку Соломона Манна, що Франція хоче створити потужне об'єднання, яке б могло на рівних грати зі Сполученими Штатами.