Про це він сказав в прямому ефірі програми “Розвилка” з Любов’ю Завальнюк.

“Нинішня модель економіки України зможе вижити лише в тому випадку, якщо зберігатиметься баланс між цінами на енергоносії та ціною на нашу експортну продукцію. Але зараз цей баланс уже порушується у зворотний бік. Тому нас чекає як мінімум економічна криза, а як максимум — дефолт”, - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що у цьому геополітичному десятилітті ключовим фактором буде не протистояння, а взаємодоповнення.

“Бідна людина не може бути щасливою. Бідна країна не може бути успішною… Я дуже сподіваюся, що через 10 років Україна буде успішною соціально комфортною країною, яка матиме ту частку суверенітету, яка дозволить їй не бути інструментом у чужій геополітичній грі. Але десятиліття буде складним, ризиків дуже багато”, - додав Бізяєв.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ігор Комендо зазначив, що гранти — це один із світових європейських інструментів, які починають використовувати.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що журналістка Любов Завальнюк заявила, що у нас опалювальний сезон на межі зриву.