Свою думку він висловив у програмі «Розвилка LIVE».

«Звичайно, американці допомагали Сталіну проводити індустріалізацію не так. По-перше, це було не безкоштовно. США заробили на радянській індустріалізації 500 мільярдів доларів у нинішніх грошах. Окрім того, американці зробили ставку на сталінський СРСР, бо програли боротьбу за гітлерівську Німеччину. У цій боротьбі перемогу здобула Велика Британія. Основне протистояння відбувалося саме між цими англосаксонськими країнами. Францію розглядали більшою чи меншою мірою», - каже політичний аналітик.

Він також торкнувся теми нападу Гітлера на Радянський Союз.

«Гітлер у 1941 році зробив крок у мишоловку. Недарма і Рузвельт, і Черчилль були вкрай задоволені його нападом на СРСР. Такий перебіг подій вони припускали ще навесні 1939 року. У світі тоді ще ніхто гадки не мав, що через пів року почнеться не просто німецько-польський конфлікт, а нова світова війна», - наголошує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він зазначив, що зрив опалювального сезону може призвести до відставки нинішнього складу Кабміну.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, Україна й надалі залишатиметься парламентсько-президентською республікою.