Про це він розповів у програмі «Розвилка LIVE».

На думку аналітика, розвиток подій на Донбасі залежить лише від того, яку собі мету поставила РФ. «Адже ця війна – не «річ у собі», вона переслідує певні політичні та психологічні завдання. І розглядати її потрібно у світлі цих завдань», - підкреслює він.

Водночас Бізяєв вказує на те, що бойовики ОРДЛО не становлять серйозної загрози для ЗСУ, якщо на їхньому боці немає російської армії. «Співвідношення сил явно не на користь «невизнаних республік». Все ж таки бойовики – це не регулярні війська», - пояснює експерт.

Також він зазначає, що Україна сама повинна ставити маркери і вникати в ситуацію: що тут і до чого, куди рухається ситуація на Донбасі. Окрім цього, додає Бізяєв, потрібно розуміти, що дуже часте те, що нам показують і нав’язують, не є тим, що задумувалося із самого початку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що власними силами безпілотники війни не виграють.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв прокоментував заяву Данілова про можливість перетворення України на президентську республіку.