Про це він розповів в новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Не варто забувати, що війна на Сході – це одна з топ п’яти проблем України. Але, на мою думку, тут рівень довіри громадян падає не тому, що немає вирішення проблеми війни на Сході України. Хоча я зазначаю, що це одна з топових проблем, яка є в українському суспільстві», - підкреслив він.

Телешун вважає, що для Володимира Зеленського це звичайно ключова проблема, але не найголовніша. Скоріше тут йде питання соціально-економічної складової, впевнений він.

«Я не впевнений, що просто формула «перестати стріляти» була дієвою коли-небудь. Тому що в цьому повинні бути зацікавлені обидві сторони. І окреме питання, чи зацікавлені наші опоненти з РФ в тому, щоб вони перестали стріляти. Тому теза «перестати стріляти» не працює, це так само як прийти в політику й сказати - а давайте перестанемо красти взагалі. Але тут я впевнений, що наш політичний клас скаже, що легше перестати стріляти, ніж перестати красти. Хочу підкреслити, що насправді дуже рідко бувають прості рішення у складних проблем», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знай.ua наводив слова Руслана Бізяєва про рейтинг, з яким можна реально вести свою фракцію в наступне скликання ВР.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт Андрій Золотарьов розповів про становище «Батьківщини» та «Європейської солідарності».