Про це вона сказала в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Турбота наших керівників – це не турбота про благо нації. Тому що, припустимо, та сама Польща зробила максимально, щоб вакцинованих була така кількість, яка дозволяє якимось чином економіці та загальному стану в державі перебувати у плюсі”, - сказала Оксана Бєлякова.

За її словами, коли в Україні закривають усе на локдаун – це стосується лише населення, але аж ніяк не стосується верхівок.

“Розрив між тими внизу і цими вгорі — він нічим не заповнений. Як такого середнього класу немає. Змички міста із селом не існує”, - сказала Бєлякова.

Вона зауважила, що через це складається ситуація, коли верхи не можуть, низи не хочуть, а посередині пусто.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

“Фактично живемо у кількох паралельних вимірах. І загалом у двох паралельних державах. Є держава для тих, хто внизу, і тих, які вгорі”, - додала політолог.

Як повідомляв Знай.ua, Олег Тягнибок заявив про ухвалення націоналістичної ідеї, що він вважає це нашою ідеологічною перемогою.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв зазначив, що говорити, що Україна рухається до суперпрезидентської республіки — помилка.