Про це він розповів у програмі Тараса Загороднього «Знай наших!».

При цьому важливо не наслідувати когось, а іноді навіть нехтувати авторитетами.

«У нас немає страху перед авторитетами, навпаки: «Так, а ну, зробимо сьогодні Цукерберга!». Подивіться на хлопців Монобанку, у них немає авторитетів, немає швейцарських банків. Штурмуємо світ, ми будемо номер один – ось яке посилання драйвує наших підприємців. Світ сьогодні сприяє тим, хто його зламує. Цей процес зміни реальності», - каже він.

Раніше банки були у вигляді офісу, куди ти приходив та клерк тобі допомагав. Наразі банки в телефоні, змінилася реальність. Раніше були таксопарки, тепер це лише додаток, і кожен може стати таксистом і заробляти.

«Або кур'єрська доставка: коли я був студентом, не міг уявити, як заробляти, а зараз кур'єри заробляють неймовірні гроші. Це також хороша можливість назбирати собі на стартовий капітал», - зазначає Корчевський.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Здавалося б, нічого особливого. Але ідеї змінюють світ і, виходячи на інші ринки, їх захоплюють.

Як повідомляв Знай.ua, Стус припустив, що Гагаріну було б краще злітати в космос на початку 90-х.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Корчевський тролив свого викладача, тому що знав більше за нього.