Про це він розповів у програмі Тараса Загороднього «Знай наших!».

«Ми можемо судити про ефективність системи освіти з того, наскільки вона потім трансформує країну. Чим багатша країна – тим ефективніша система освіти, бо саме закладені у шкільні роки знання, уміння, навички потім визначають успішність цієї країни. Британська система освіти вважається зразком. Британія – це загалом дуже успішна країна», - каже він.

Британським навчальним закладам вдається залучати людей з усього світу, і це дає результат.

«Америка, без тижня як держава, є першою країною у світі, це ефективний стартап. Також можна оцінювати ефективність інших систем освіти: Фінляндія, Європа, можна порівнювати з Україною та пострадянськими країнами, як визначає освіта розвиток країни в майбутньому. Ми це бачимо неозброєним оком. Модернізуючи систему освіти, ми модернізуємо майбутнє нашої країни, тому важливо займатися освітою зараз, якщо ми хочемо, щоб наші діти жили в щасливому майбутньому. Не були країною третього ринку, не були подушкою багатих країн», - зазначає Корчевський.

Він констатує, що IT освіта знаходиться осторонь, тому що вона визначається не державною системою, а несистемною освітою, і підігрівається великим попитом.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Є можливість обслуговувати клієнтів у всьому світі, є готові стандарти якості. Україна зараз, власне, ресурсна подушка. Ми не виготовляємо продукти. Ми постачаємо людей для світової індустрії», - робить вивіз учений.

Як повідомляв Знай.ua, Стус припустив, що Гагаріну було б краще злітати в космос на початку 90-х.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Корчевський тролив свого викладача, тому що знав більше за нього.