Про це він розповів у своєму блозі.

«Якщо ситуація вийде з-під контролю, то це буде потужний соціальний протест, який виведе ситуацію з-під контролю. Ще один Майдан буде як контрольний постріл в Україну як державу», - сказав Атаманюк.

За словами експерта, влітку уряд прийняв ухвалу про заборону купівлі електроенергії з Росії та Білорусі до першого листопада.

«У нас загнали вже до ручки внутрішню генерацію. Не беруть резерви, які можуть давати атомні електростанції, а просто включать сьогодні електроенергію з Білорусі та Росії», - наголосив Атаманюк.

Як зазначив економіст, треба виходити зі своїх інтересів, а не принципу, хто ворог чи союзник для твоєї країни. За словами Атаманюка, ми не захищаємо свій ринок, сировину продаємо, а трудові ресурси виїжджають за кордон.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«При цьому раніше було навпаки: мої батьки возили у Польщу праски та набори інструментів, але тепер ми з Польщі возимо абсолютно все. Так, треба дружити між народами, але не здавати свої інтереси», - наголосив Атаманюк.

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк пояснив, навіщо влада збільшила фінансування РНБО.

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Атаманюк заявив, що влада справді чудово відчуває потреби народу.