Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

Анатолій Якименко заявив, що вперше під час пандемії влада не стала приховувати інформацію про неї.

“Ми вперше з вами зустрічаємось з такою ситуацією, коли влада не те що не приховує, вона гіперболізує… Візьмемо Чорнобильську катастрофу. Влада завжди применшувала кількість, наслідки тощо. Візьмемо події на фронті, які у нас були з 2014 року. Ми завжди розуміли, що в 10 чи 5 разів зменшується кількість жертв. Візьмемо 2009 рік свинячий грип”, - сказав Якименко.

Він зазначив, що, коли епідемія коронавірусу в Україні починалася, то експерти вважали, що влада буде приховувати реальний стан справ.

“Що ми не дізнаємося реальних цифр і так далі. І ми бачимо діаметрально протилежну взагалі реакцію. Це вперше ми з таким зустрічаємось. При чому це не тільки у нас, а й у світі. Ми копіюємо світ. І тут виникає багато питань насправді. А чому? Якомога більше людей вакцинувати. Привчити людей вакцинуватись. При чому часто і системно”, - додав Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Якименко заявив про медреформу, що ця система і ця реформа не розрахована на інфекційні захворювання як такі.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Андрій Осадчук заявив, що людство завжди змінювалося при трьох глобальних факторах.