Про це він розповів у своєму блозі.

«На тлі процесу вакцинації у суспільстві запускаються певні інформаційні процеси, спрямовані на дезорганізацію у суспільстві та на розвал основ нашого правопорядку», - сказав Толкачов.

Експерт навів приклади сварок зі своїми друзями на ґрунті того, що вони у своїх соціальних мережах таврували вакцинованих людей, аргументуючи це зовсім не обґрунтованими фактами.

«Коли людина говорить біле на чорне і виявляється недоступною для аргументів, то це катастрофа. Питання навіть не про вакцинацію, а про те, що до певної категорії людей заходять аргументи, які сприймаються безальтернативно, як істина останньої інстанції», - сказав Толкачов.

На думку футуролога, зараз існує дуже великий потік дезінформації, що призводить до того, що люди починають у неї вірити, особливо в ту дезінформацію, яка стосується найактуальнішого на сьогоднішній момент питання – про вакцинацію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Толкачов пояснив, як можна ціннісно змінити систему освіти.

Також Знай.ua публікував слова Толкачова: Будь-який сценарист, намагаючись передбачити майбутнє, конструює віртуальну картинку.