Про це він розповів у новому випуску програми «Розвилка» з блогером Любов'ю Завальнюк у студії Руслана Бізяєва.

«Досить важко казати про чесність виборів, коли ти не знаходишся в середині процесу цих виборів. Наразі мені здається, що був певний договір між місцевими елітами Харкова та Києвом. Я про це казав, що скоріш за все мером Харкова буде Терехов, і це не тому, що він мені подобається чи не подобається», - підкреслив він.

Бізяєв заявив, що у політиці спочатку приймається рішення щодо виборів, а потім воно вже конвертується в залежності від того, наскільки вони були чесні. І як мінімум одну свою каденцію, впевнений він, Терехов відпрацює. Що стосується інших кандидатів, вважає він, то вони отримали шанси на те, щоби стати загальнонаціональними політиками.

«Наскільки у них це вдасться, покаже тільки час. Зараз буде відбуватися дуже багато цікавих подій не тільки в Харкові, а й в обласних центрах України. Ми зараз спостерігаємо за процесом ротації Кабінету Міністрів України, тому, я гадаю, що буде дуже серйозно трясти і глав ОДА», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олеся Бацман розповіла, як перевірити кандидата на виборах.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Володимир Воля заявив, що у нас в Україні виходить дуалізм влади, який жодної користі не приносить.