Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» із ведучою Тетяною Резвін.

«Найголовніше, щоб держава не займалася малим і середнім бізнесом, і не заважала йому жити. За великим рахунком малий і середній бізнес завжди рятував себе сам, але в нього завжди була одна проблема – це злиденне населення і погана купівельна спроможність населення. Самозайнятих стає дедалі більше, держпідприємств – дедалі менше, великі підприємства закриваються і, в принципі, самозайняті стають основним локомотивом економіки», - розповів він.

Балашов сказав, що по бізнесу завжди вдаряє купівельна спроможність. Якщо в країні немає грошей, наголосив він, то немає покупців, а немає покупців – бізнес загинається та вигрібає те, що є. На сьогоднішній день з країни тікають люди, повідомив він, і це той продуктивний клас, який не хоче залишатися на території України, бо не бачить як тут заробити гроші. На жаль, вважає він, на сьогоднішній день хороший сантехнік, медсестра, електрик – усі знаходяться в Європі.

«Люди тікають з України, бо купівельна спроможність низька. А низька вона, бо задушили податками, не дають розвиватися бізнесу, гроші не йдуть на територію України і не створюються робочі місця. Людина завжди рухається за грошима, де вона може отримати вигоду та заробити, бо треба годувати сім'ї. Тому, коли нам дали безвіз, у нас з'явилася чудова можливість їхати з цих територій, а багато країн приваблюють до себе українців, тому що вони дуже вигідні», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Окландер констатував в Україні негативне сальдо торгового балансу, за підсумками 2020 року – близько одного відсотка.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Лановий назвав економічні помилки незалежної України.