Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

Руслан Бізяєв розповів, чому досі не звільнили прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

“Просто шукають компромісну фігуру, за яку буде 226 плюс голосів. Тому що всі голосування у нас як і раніше ситуативні у Верховній Раді. Голосує фактично тушка коаліції чи латентна коаліція, як я її називаю. Як тільки буде чітко та однозначно визначено, що є кандидатура, за яку буде 226 плюс голосів — відбудеться відставка Шмигаля. Швидше за все за власним бажанням теж. І буде призначено нового прем'єр-міністра”, - сказав Бізяєв.

Він зазначив, що це не означатиме, що разом із прем'єр-міністром у відставку відправлять і весь Кабінет міністрів.

“Відставка всього Кабміну може спричинити парламентську кризу. Аж до дострокових парламентських виборів. А це зараз нікому не вигідно… Зараз обговорюється певний шорт-ліст уже. Наші, як завжди, як тільки осінь — одразу шорт-ліст можливих кандидатів на посаду прем'єр-міністра”, - додав аналітик.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Вігиринський розповів, чому МО може керувати людина, яка ніяк не пов'язана із ЗСУ.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Тарас Загородній заявив, що зараз закон не дозволяє президенту, який пішов у відставку, знову балотуватися.