Про це він сказав у програмі Сергія Дойка «Особистість».

Він зазначив, що волів би, щоб цю політичну силу не боялися, а поважали.

«Зараз набагато менше згадується «Правий сектор», мабуть, тому що у нас менше скандалів. Раніше тут було багато незрозуміло якого люду, які поналазили в «Правий сектор». Це стандартна ситуація, коли є швидкий ріст. Протягом майданного часу та за кілька місяців після того на тисячі й тисячі збільшилась організація. Її неможливо було впорядкувати, неможливо контролювати. Тому був скандал за скандалом, постійно виникали якісь такі речі, і воно було на слуху. Плюс допомагали дуже сильно ЗМІ з-за порєбріка і місцеві, українські, які нас демонізували і робили з нас страшилки. Тому було всім цікаво», - зізнається політик.

За його словами, люди йшли у «Правий сектор» тому, що це було відоме ім’я.

«Це був дуже відомий бренд у післямайданний час. Це був прапор, під яким можна було творити все що завгодно. Віджимали, ув’язнювали людей, крали, вибивали гроші. Це було. Це насправді погана сторінка нашої історії, але замовчувати такі речі не можна. Всі знають таких персонажів як Ілля Кива, наприклад, були в «Правому секторі». Ми можемо про це тихенько мовчати, а можемо говорити: так, було таке. Під особисту відповідальність Дмитра Яроша він був у «Правому секторі». Хоча буквально за місяць часу перебування його там Ярошу ставив ультиматум з приводу його виключення. Очевидно було, наскільки це дурнувата й одіозна особистість», - розповідає Тарасенко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.ua повідомляв розповідь Дмитра Корчинського, як українські добровольці на початку 90-х воювали в різних країнах пострадянського простору.

Також Знай.ua повідомляв, що Сергій Кривонос розповів, чому його не любить начальство: «Питання не в професіоналізмі і авторитетності».