Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Передусім експерт зазначає, що зараз Європі цілком вистачає і своїх проблем. «Криза з Польщею та Угорщиною. Окрім цього – криза біженців, вибори у Франції, неоднозначна ситуація у стосунках між Грецією та Туреччиною тощо», - розповідає він. До того ж, додає Бізяєв, Європа почала міркувати над створенням власної автономної фінансової системи, до чого її підштовхнули події в США.

Щодо формули Штайнмаєра аналітик каже так: Німеччина не те, що натякає Україні про її імплементацію, а відкрито вимагає цього. Зокрема, каже він, про це йдеться у заяві МЗС Німеччини.

Тим не менш, сам Бізяєв акцентує на тому, що імплементація форму Штайнмаєра не означає реінтеграції Донбасу. «Верховна Рада прийняла щодо цього два взаємовиключні закони, тому процес реінтеграції у будь-якому разі буде у глухому куті, незалежно від формули», - переконаний гість програми. Натомість для Меркель, каже він, важливо лише те, щоб взимку Україна не стала гарячою точкою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що саміт G20 зібрався для вирішення проблематики глобальної світової економічної кризи.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, коли відправлять у відставку Шмигаля.