Про це він розповів в ефірі програми «Конституційна кухня» Геннадія Друзенка.

У нашій владі надмір емоцій, але для повноцінного функціонування суспільства потрібен баланс волі, емоцій та розуму.

Він нагадав, що воля, емоція та розум – три найважливіших чинники, притаманних мислячій людині. Вони повинні перебувати в постійному, але динамічному балансі.

«Як на мене, то бракує в Україні саме розуму, оскільки це сфера моєї діяльності. Також найбільше бракує балансу. Тому що насправді успішні ліберальні демократії – це дуже хиткий динамічний баланс. Переважна більшість тоталітарних людей сприймають труднощі й кризи як катастрофу. Вільний світ – це світ криз. Життя там, де постійний стрес і постійне долання криз. Але через те, що кризи виникають постійно, і всі суспільства винаходять способи долання криз, це не викликає колапс. Це не кома. Але ми маємо жити тут і тепер», - каже він.

На переконання Кебуладзе, в суспільстві завжди були і будуть кризи. Але суспільство має відпрацьовувати механізми та інструменти подолання цих криз.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Для того, щоб долати ці кризи, важливий баланс емоцій, драйву, харизми – без цього неможливо в політиці й будь-де, навіть у науці; волі це здійснювати, але й розуму, аби здійснювати це в розумний спосіб, а не абияк. Ці здатності, як вчить Арістотель, мають бути розподілені між різними верствами. Але ми маємо один до одного ставитися з повагою. Треба розуміти, що без залізної волі, наприклад, не можна виграти війну», - ділиться спостереженнями Кебуладзе.

Знай.ua повідомляв, що Ігор Новіков вважає, що зараз настав час стрімких і незворотних змін. Однак передбачити їх наслідки не береться ніхто.

Також Знай.ua повідомляв, що Стус припустив, що Гагаріну було б краще злітати в космос на початку 90-х.