Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

Передусім підприємець зазначає, що особисто знайомий із Резніковим і має про нього гарну думку. Зокрема, Редько згадує, як у 2014 році приїздив до Києва і просив Резнікова на пресконференції організувати картки киянина для переселенців, що він зробив дуже швидко.

З іншого боку, міркує гість програми, Резніков показав себе як добрий дипломат, але не віцепрем’єр. «А дипломат він справді добрий. Так, він має токсичну репутацію – але токсичну для кого? Для держави-агресора Росії. Вона погано сприймала його саме через те, що він професійно вів дискусію», - каже він.

За словами Редька, якщо Росія так ставиться до Резнікова, то це можна вважати досягненням. Принагідно підприємець згадує, що в Мінську Резніков провів переговори практично без емоцій та з достатньою аргументацією.

Зараз же, каже гість програми, залишається спостерігати, як із цим впорається Верещук. «Але, наскільки я знаю, і Резніков продовжить активну участь у переговорному процесі», - додає він.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Редько прокоментував нинішню ситуацію у війні з Росією на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що Шендибило назвав причину звільнення Тарана з посади міністра оборони.