Про це він розповів у новому випуску програми «Розвилка» з блогером Любов'ю Завальнюк у студії Руслана Бізяєва.

«Наразі ми спостерігаємо політико-дипломатичний глухий кут у Мінському процесі. Який неможливо вирішити жодним іншим способом, окрім глобального ідеологічного перезавантаження», - сказав він.

Бізяєв повідомив, що за великим рахунком Мінський процес - це домовленості України та Росії, де посередником виступає Європа. А політичний авантюризм - це спроба знайти торішній сніг, вважає він, буквально тримаючись за канонічну частину Мінських угод.

«Тому чим більше ми спостерігатимемо саме таку конструкцію в Мінському процесі, а саме відсутність рухів, то з більшою ймовірністю ми можемо говорити, що цю проблему не буде вирішено ніколи. А щодо точки неповернення, то точка не повернення, на мій погляд, це навіть не видана кількість російських паспортів. А точка неповернення ОРДЛО - це початок економічної інтеграції окупованих територій до Росії, чого зараз ми не спостерігаємо», - резюмував він.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт прокоментував відсутність представників низки країн на саміті Великої двадцятки.

Також Знай.ua повідомляв, що Волковський високо оцінив виступ Володимира Зеленського на Генеральній Асамблеї ООН.