Про це він розповів у програмі «Конституційна кухня» Геннадія Друзенка.

За словами публіциста, вміння прийняти свій вік – це ознака, що характеризує зрілість кожної людини та суспільства загалом. «Головна проблема України полягає в тому, що ми не можемо суспільно прийняти власний вік», - підкреслює він. Водночас політик, пояснює Кебуладзе, якраз-таки і має бути лідером, зрілою особистістю, що буде переконувати і вести усіх вперед.

Також гість програми розповідає, що, будучи громадянином України, не може пробачити Порошенку однієї помилки. «Єдина серйозна, системна його провина – це те, що замість створити нового лідера, який міг би успадкувати – може, через каденцію, а може, одразу після нього – успадкувати цю лінію: проукраїнську, прозахідну, НАТО, Євросоюз, реформи в медицині, освіті тощо. Він це не зробив», - пояснює філософ.

Принагідно він вказує на високий антирейтинг Порошенка, що не дає йому можливості бути альтернативою чинній владі. Тим не менш, міркує Кебуладзе, відповіддю могло би стати формування та просування лідера «Євросолідарності». «Але я б не хотів обирати знову Петра Порошенка, з усією повагою до нього і до того, що він зробив для України. Я хотів би обирати нового лідера, наступника», - стверджує Кебуладзе.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кебуладзе заявив, що відповідальність – необхідна складова свободи.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв заявив, що Порошенко, Тимошенко і Бойко зараз для Зеленського не є суперниками.