Про це він розповів у програмі «По делу» на каналі «My.ua».

«Наш енергетичний ринок глибоко монопольний причому по усіх видах пального, газу, електроенергії і навіть по дизельному пальному та бензині. Навіть на ринку пального, де ми бачимо різні мережі, насправді 3-4 крупні гравці, які займаються тим, що називається «монопольна змова», - зазначив Новак.

За словами експерта, на ринках електроенергії та газу також діють монополії, а люди як споживачі не можуть обирати собі постачальника за різними цінами та пропозиціями.

«Ніякого ринку газу та електроенергії немає – це все монополісти, а монополісти в усьому світі діють тільки одним методом – знімають з ринку пінку, тобто ставлять максимальну ціну, яку може витримати споживач», - підкреслив Новак.

На думку експерта, споживачі вже не витримують ці монопольні ціни. За словами економіста, вірогідно вже цієї зими ми зможемо побачити протести.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Це буде новий опалювальний сезон з великими платіжками, тому у мене надія тільки на природу, що ця зима буде не така жорстка, як минула», - сказав Новак.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Антонюк заявив, що у Києві стає дедалі більше забудов.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Антонюк сказав, що наше законодавство не передбачає регулювання роботи диспетчерських служб таксі.