Про це він розповів на каналі «А як насправді?».

Антонов заявив, що українське суспільство двостандартне. За його словами, коли щось відбувається – голосно грає музика у дворі, сусіди вночі запустили якийсь перфоратор – вони викликають поліцію. Він зазначив, що навіть у коментарях до його відео, де він зупиняє п'яного водія, люди можуть запитати, яке він має на це право, адже він не є поліцейським.

«Люди, з одного боку, поведені на поліції, якщо що – вони викликають поліцію. З іншого боку, люди ненавидять поліцію. Як тільки відбувається НП, водія затримують, витягують із машини – оточуючі люди стають на бік порушника, і поліцейські потім одержують проблеми», - розповів Антонов.

Він навів у приклад один із дуже кричущих моментів, що стався у Львові: хлопець при затриманні в клубі ковтнув пакетики з наркотиками, невдовзі йому одягли наручники, він якимось чином подавився та помер. І зараз, за ​​словами експерта, шістьох поліцейських у Львові хочуть посадити на 8 років за навмисне вбивство цього громадянина, який насправді загинув через необережність.

«Тому поліцейські зараз 10 разів подумають, чи варто якогось мажора витягувати з автомобіля і потім отримати купу проблем, чи нехай він їде і розіб'ється. Поліція зараз демотивована», - зазначив Антонов.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гончаров розповів про перспективність українських портів.

Також Знай.ua писав про те, що Сергієнко розповів, чим може зашкодити Києву відсутність генплану.