Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Якщо темпи вакцинації будуть такими, як вони є зараз, то переважна більшість розвинених країн перейде на співіснування з коронавірусом, як з чимось сезонним і нестрашним. Проте є країни, які трохи повільно це роблять, тому їм доведеться випити цю чашу до дна саме через захворюваність», - зазначив Донськой.

За словами експерта, вакцина це не панацея, але ефективний засіб, який у десятки разів знижує смертність, і на цьому етапі боротьби з пандемією кращого варіанту нема.

«Якби люди вакцинувалися, то у нас зараз статистика не зашкалювала б. Ми лише негативно підтвердили той факт, що якби популяція груп ризику була б вакцинована, то наші б цифри смертності і реанімації не зашкалювали б», - підкреслив лікар.

Як зазначив експерт, більш успішна країна у сенсі вакцинації це Британія, тому що вони одразу почали з літніх людей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Загородній розповів, як Кремль відреагував на застосування «Байрактару».

Також Знай.ua публікував слова Андрія Новака: Потрібно змінювати підходи роботи Кабміну.