Її коментар прозвучав у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Разумков зараз медійно активний, і вже дистанціювався від влади. Важливо те, чи зможе він утримати цей тренд надалі. Можливо, він візьме участь у наступних президентських виборах, або піде до десятого скликання Верховної Ради. Зараз триває дискусія про дату наступних виборів, а вона впливає на дуже багато що. Багато хто чекає на швидкі та прості відповіді, але треба розуміти: життя має безліч півтонів. Кожен наступний хід може впливати на розміщення сил. Поки що ми бачимо, що боротьба між владою та Разумковим відбувається у медіаполі. Це не парламент і навіть не трибуна в парламенті. Там все чітко регулюється: комусь давати слово, комусь не давати. А від цього залежить розвиток всього сценарію», – зазначає гостя програми.

Але зараз у парламенті, за її словами, головні питання – це бюджет на майбутній рік та кадрові питання.

«На кону стоять податкові нововведення, зокрема, закон 5600. Наразі там ведуться торги через поправки до нього. Невідомо яким буде його остаточний вигляд», - каже Олександра Решмеділова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона висловила свою думку, чому одіозну депутатку Верховної Ради Галину Третьякову досі не позбавили мандата.

Також Знай.ua повідомляв, що Решмеділова назвала український державний бюджет «бюджетом бідності».