Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з блогером Тетяною Резвін.

«Українська політика зараз перебуває у зоні турбулентності, бо нещодавно були перестановки у Верховній Раді та зараз вона по-різному сегментується. Там викристалізувалася група, яка залишилася вірною Разумкову. Деякі депутати переорієнтувалися з одних олігархів на інших. І цими днями ми бачимо ротації в Кабінеті Міністрів і цілком ймовірно, що буде повна відставка Кабінету Міністрів», - наголосив він.

Спірідонов сказав, що можливе повне перезавантаження Кабінету Міністрів, тому зараз відбувається така тимчасова зона турбулентності в політиці. Коли міняються люди у кріслах, повідомив він, і плюс наростає соціально-економічна напруга. При цьому наростає напруга, пов'язана з червоною зоною карантину, упевнений він, і далеко не всі це підтримують. Тому листопад і грудень, акцентував він, очікуються досить бурхливими.

«Зміни в Кабінеті Міністрів відбулися тому, що деякі люди справді не впоралися зі своєю роботою. При цьому у Верховній Раді відбулися певні зміни груп впливу. Тому певні зовнішні та внутрішні гравці рівень свого впливу зменшують, або збільшують. Ну і ротації у Кабінеті Міністрів завжди слугували певним викидом пари, коли є політичні та економічні проблеми», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шендибило назвав причину звільнення Тарана з посади міністра оборони.

Також Знай.ua писав про те, що Кучухідзе прокоментував зміну спікерів у Верховній Раді України.