Коментар політика було надано у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Потрібно розуміти, що без діалогу миру не буває. Тому вести переговори у будь-якому разі необхідно. Але Нормандський формат зараз опинився в безвиході, і найбільше це стосується зустрічей глав держав. Однак у цьому форматі є кілька рівнів, зокрема рівень міністрів закордонних справ. Так, вони теж уже давно не зустрічалися, але це все-таки дипломати, які хоч і обмінюються шпильками, але все ж таки залишаються в межах інтелігентного дискурсу. А є ще й рівень прем'єр-міністрів, і вони вже тим більше давно не зустрічалися. Суть цього рівня якраз і полягає у реалізації базових принципів політики. І зараз, коли переговори зайшли в глухий кут, варто використовувати різні рівні для виходу з нього», - вважає депутат.

На її думку, необов'язково зосереджуватись саме на зустрічах лідерів держав.

«Можна влаштовувати зустрічі нижчого рівня, але такі, що щось вирішують. Я маю на увазі вирішення певних тактичних завдань. Над цим варто попрацювати», - каже Неллі Яковлєва.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог-міжнародник Володимир Воля спрогнозував майбутнє Нормандського формату.

Також Знай.ua повідомляв, що на думку політолога Руслана Бізяєва, зараз немає передумов для зустрічей у Нормандському форматі.