Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу та опублікували відповідне звернення.

«Ми, українські патріоти, ветерани бойових дій, члени ПП «Національний Корпус» з великим занепокоєнням спостерігаємо за драматичними й загрозливими подіями, що останніми днями розгортаються на кордоні Польщі та Білорусі. Для нас очевидним є те, що Російська Федерація спільно з нелегітимною та злочинною владою Білорусі розпочали гібридну агресію проти вашої держави», - зазначено у зверненні, направленому на ім’я міністра закордонних справ Польщі Збігнєва Рау.

На сайті зазначено, що українці краще за всіх знаються із російською тактикою використання цивільного населення проти своїх опонентів.

«Так само 8 років тому росіяни посилали проти українських військових неозброєних колаборантів та сепаратистів, щоб надалі звинуватити українську владу у необґрунтованому насильстві», - зазначено на сайті.

На сайті сказано, що на кордоні з Польщею, як у свій час на Сході України, посеред вербованих цивільних осіб є озброєні російські або білоруські диверсанти.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«У цей непростий час для наших країн, від імені всіх членів партії «Національний Корпус» висловлюємо безумовну підтримку та солідарність з польським народом, віримо у силу та професіоналізм Збройних сил Республіки Польща, в мудрість та рішучість політичного керівництва вашої держави», - зазначено у зверненні Нацкорпусу до Польщі.

На думку представників Національного Корпусу, Польща підтримувала Україну під час збройної агресії РФ і є союзником нашої держави у міжнародних відносинах, тому Нацкорпус хоче відповісти взаємністю польському народу.

«Ми, керівництво та члени ПП «Національний Корпус», готові не словом, а ділом довести нашим союзникам – польському народу, що тільки об’єднавшись, ми в змозі протистояти гібридній агресії зі Сходу. Зважаючи на вищевикладене, звертаємось до Вас із пропозицією розглянути можливість залучення українських добровольців – членів нашого Руху у якості волонтерів для допомоги особовому складу, залученому до протидії гібридній агресії РФ на кордоні Білорусі з Республікою Польща», - підкреслено у звернені.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, як просувається справа Шаврука та Кухарчука.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус вимагає закриття тиру, де Кива розстріляв портрети Бандери та Шухевича.