Про це він розповів у новому випуску програми «Розвилка» з блогером Любов'ю Завальнюком у студії Руслана Бізяєва.

«За останньою офіційною інформацією у низці об'єднаних територіальних громад починаються реальні проблеми. Вже опалення йде практично лише у соціальну сферу. Що з цим робити, поки що ніхто не розуміє, тому що грошей на місцях стає дедалі менше. І керівники об'єднаних територіальних громад дивляться у найближчу зиму, м'яко кажучи, не з оптимізмом. А ось що зробить при цьому центральна влада, поки що не зрозуміло», - повідомив він.

Бізяєв сказав, що при цьому всі заяви президента, прем'єр-міністра та профільних міністрів говорять про те, що ми зиму пройдемо спокійно та без ексцесів. А чи так це буде, наголосив він, покажуть найближчі кілька місяців. В Україну приходить зима, і ми вже відчули похолодання у Києві, підтвердив він, але у квартирах поки що тепло. А чи це тепло поширюватиметься на всю територію нашої країни, акцентував він, ми скоро побачимо.

«Думаю, що енергетичної кризи не вдалося б уникнути, тому що сукупність чинників як внутрішніх, так і зовнішніх іншого фактору вже не передбачала. Тобто фактично енергетична криза була закладена минулого року, коли перемогла концепція «а давайте зачекаємо». То «Північний потік-2» вважають, що зупинять, то газ подешевшає, то ще щось. І в будь-якій ситуації наявність чи відсутність олігархічних персонажів у владі чи опозиції концептуально на ситуацію не вплинула», - сказав він.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, що влада мала зайнятися вирішенням питань енергетичної кризи ще влітку.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Кочетков розповів, чи є використання «Байрактару» порушенням Мінських угод.