Про це він розповів у себе в Telegram.

У публікації зазначається, що Нацкорпус звернувся до польської влади з офіційною заявою про готовність українських націоналістів допомогти врегулювати ситуацію на кордонах. «В нашому русі багато ветеранів з досвідом бойових дій, які з високою мотивацією підтримають польський народ в захисті від кремлівських провокацій. Особисто готовий долучитися», - стверджує керівник Центрального штабу Нацкорпусу.

За його словами, Польща стала наступною ціллю Росії. «Те, що відбувається зараз на білорусько-польському кордоні – ніщо інше як елемент гібридної війни. Війни РФ проти цивілізованого світу», - підкреслює Жорін.

Водночас він акцентує на тому, що ця мігрантська криза – лише початок, а відтак українці не можуть залишатися осторонь і готові допомогти Польщі подолати російську агресію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус запропонував Польщі допомогу з навалами мігрантів.

Також Знай.ua писав про те, що Тамарін заявив, що РФ почала гібридне втручання до Польщі.