Про це він розповів у новому випуску програми «Знай наших» із політологом Тарасом Загороднім.

«Через три роки за правильного моделювання ситуації в Україні ми зупинимо кризу. Перші два роки будуть дуже складними, а на третій рік з'являться реальні паростки. Люди вже відчують, що ми рухаємося в правильному напрямку і їхні гаманці хоча б не худнуть більше. І з'явиться впевненість у тому, що у нашій країні можна жити. Але навіть після виходу нових політичних еліт, перші два роки будуть дуже складними. Тому що розпочнеться процес детінізації», - сказав він.

Бізяєв розповів, що витягуватиметься капітал потихеньку з кишень олігархів. Адже тому в нас ніколи й не ухвалюється закон про виведений капітал, повідомив він, бо дуже багато грошей виведено з країни. А гроші мають працювати всередині країни, вважає він, і як тільки вони тут з'являться, відразу ж ми отримаємо іншу ситуацію на фінансовому ринку. Кредити стануть дешевшими, упевнений він, бо грошей у країні буде багато.

«А гроші не просто так приходять, тож вони мають працювати. Для цього уряд має розробити чітку програму. Щоб податки були 15% від прибутку та 4% - 5% від доходу - це для малого та середнього бізнесу. При цьому, щоб були пільги на оренду і три роки бізнес не чіпали, щоб він запускався і давав робочі місця. Адже для бізнесу найголовніше – це стабільність, розуміння та кадри. А для того, щоб в Україну зайшов серйозний інвестор, треба провести судову реформу», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк спрогнозував подальшу економічну ситуацію.

Також Знай.ua публікував слова Ярослава Телешуна: Найперша енергетична загроза для України у найближчій перспективі – це зима.