Про це він розповів у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Судячи з усього, туго буде Петру Порошенку, бо він олігарх, який ще сподівається взяти до рук знову президентську булаву. А по суті якщо трактувати закон про олігархів, то щоразу, коли Порошенко спілкується з депутатами, вони мають писати пояснювальну, чому вони спілкувалися з олігархом Порошенком. Але в принципі бояться саме цієї законодавчої ініціативи олігархам особливо не потрібно, бо вже є низка рекомендацій, як її обходити. Але якщо олігарх хоче спілкуватися з політиками, він може собі зробити посвідчення адвоката або можна йому видати посвідчення журналіста», - розповів він.

Спірідонов сказав, що більшість статей законопроєкту №5599 про олігархів досить-таки мертві і в основному це для поговорити, і олігархам він ускладнює життя, але не критично. Ставлення олігархів до Зеленського погіршилося, і ми зараз бачимо, повідомив він, що більшість головних телевізійних кнопок досить різко критикують президента. Ми цьому законопроєкту №5599 приділяємо підвищену увагу, вважає він, а законопроєкт №5600 щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень набагато небезпечніший.

«Цей законопроєкт №5600 ударяє по всіх. Українських аграріях, причому дрібних, у тому числі ударяє по українській промисловості, і тих українців, які хочуть купити житло. Відповідно законопроєкт №5600 – це удар по всіх видах бізнесу та по простих українців, які у зв'язку з ударом по аграрному сектору змушені будуть платити, у тому числі у магазині на 20-30% дорожче. Я законопроєкт №5600 вже критикую два місяці. І вже, судячи з поправок, на критику відреагували, і деякі положення пом'якшили, але важко це аналізувати на 100%, бо ці поправки постійно вносяться нові», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кульпа розповів, що українці не сприймають свою державність.

Також Знай.ua писав про те, що Кульпа заявив, що Україні потрібно не боротися з олігархами.