Про це повідомили у Telegram.

«Ми нагадаємо спецслужбам, хто їхні справжні вороги. Цієї п'ятниці Національний Корпус виходить під стіни СБУ, аби передати службовцям список колаборантів, які ховаються під виглядом політичних партій та опозиційних політиків. Якщо Служба безпеки не бачить їх сама, ми допоможемо», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що наразі в Україні переслідуються не злочинці, які шкодять нашій країні, а ветерани російсько-української війни.

«Кива робить заяви, що суперечать здоровому глузду та національній безпеці. Його «тітушки» безкарно ходять по вулицях. П'ята колона все сильніше піднімає голову та готується завдати удару в серце української державності. Що робить СБУ? Переслідує патріотів та ветеранів війни. П'ята колона – це не жарти. Країні потрібен захист від колабораціонізму!», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін пояснив, що мігрантська криза в Польщі – лише початок російської агресії.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус запропонував Польщі допомогу з навалами мігрантів.