Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Нагадаємо, пів року тому Черкаська міська рада підтримала петицію Національного Корпусу про звернення до Мін’юсту з вимогою заборонити проросійську партію «ОПЗЖ» в Україні. Автором петиції був ветеран, керівник Черкаського осередку Національного Корпусу Дмитро Кухарчук. Таке рішення міської ради не влаштувало представників проросійської партії, і вони пішли позиватись до суду з метою захистити «честь та гідність», - зазначено у публікації.

Як зазначено на сайті, на захист позивача, депутата від партії «ОПЗЖ» Олександра Замирайла, прибуло 20 осіб, які, як сказано у публікації, влаштували сутички проти представників Нацкорпусу, використовуючи сльозогінний газ. У конфлікт втрутилась судова охорона, а згодом і поліція.

«Сьогодні ОПЗЖ вкотре програла Дмитру Кухарчуку. Проросійські сили бояться його навіть тоді, коли він перебуває в Лук’янівському СІЗО через критику капітуляційної політики влади, й впевнено програють йому в Черкасах. По-перше, проросійські ідеї в Черкасах ніколи не матимуть розвитку, і ми для цього докладемо всіх зусиль. По-друге, я хочу попередити всіх «тітушок», які шукають легких грошей, сто разів зважуйте свої рішення. Захищаючи покидьків – будьте готові відповідати, так чи інакше», - слова представника Черкаського осередку Національного Корпусу Ігоря Зайчука.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін пояснив, що мігрантська криза в Польщі – лише початок російської агресії.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус запропонував Польщі допомогу з навалами мігрантів.