Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Беседы».

«Динаміка знову пішла вниз. На початку весни було падіння і змогли вирівняти, а зараз пішло знову вниз. Кількість проблем створює таке поняття, як «ідеальний шторм», коли кон'юнктура, виклики й інтерес стейкхолдерів стикаються воєдино і створюють серйозні проблеми», - зазначив Рохов.

На думку експерта, на рейтинг правлячої партії зараз негативно впливає багато чинників. За словами політолога, стабільного життя в Україні не варто очікувати, тому що через ці політичні коливання ми потрапимо у зону турбулентності.

«З одного боку це проблема, тому що люди будуть знову прикуті до цього протистояння, якщо раптом настане момент відключення електроенергії, бо належним чином уряд не підготувався до опалювального сезону», - підкреслив Рохов.

Як зазначив політолог, енергетична криза та зростання тарифів будуть дуже сильно тиснути на владу, тому що представники опозиції це підхоплюють та розголошують.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

«Проблеми ж й були, але був консенсус, щоб по телебаченню про них не говорили. А тепер дали добро, щоб говорили. Це найбільше всього дратує зараз ОП. Коли проблеми є, але про них мовчать, то це ніяк не впливає на рейтинг, а коли проблеми є і про них говорять, то воно одразу впливає на результат електоральних настроїв», - сказав Рохов.

Як повідомляв Знай.ua, Ілія Куса розповів, що заважає захисту екології.

Також Знай.ua публікував слова Павла Клімкіна: Я взагалі не знаю, чому у нас немає клепки на державне приватне партнерство.