Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» із ведучою Тетяною Резвін.

«На жаль, у нас весь великий бізнес пов'язаний із великою політикою. Прийшла нова несистемна влада, якій вже два роки, і перші особи, які не були до цього помічені в політиці, тому вони є не системними. Але будь-яка не системність рано чи пізно входить у системність і що більше вона при владі, то більше вона стає системою чи частиною цієї системи. Але коли влада стає системою, вона моментально починає обростати канонічними м'язами», - сказав він.

Кіслов повідомив, що якщо банально і просто говорити, те, що у нас зараз відбувається - це переділ або перерозподіл ресурсів великого капіталу, те, що в нас було завжди. Але це відбувалося не так кричуще, вважає він, і не стояло питання так жорстко. Востаннє, коли стояло схоже питання, але менш гостро, підтвердив він, це була друга половина 2012 року та до кінця 2013 року.

«І тоді старший син експрезидента Януковича спробував зі своєю командою перерозподілити ресурси у пропорції, коли залишаються старі еліти, але провідна ланка за новими. То зараз відбувається зовсім інше, старі еліти мають відійти убік, а нові еліти мають запозичити їх. Нові еліти - це ті самі олігархи, яких ми поки не сприймаємо з терміном олігарх. Фактично зараз ми маємо те, що ми мали за Януковича, коли ніхто не розумів, звідки взявся Курченко. А в наші часи таких олігархів вже з'явилося досить багато», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк спрогнозував подальшу економічну ситуацію.

Також Знай.ua публікував слова Ярослава Телешуна: Найперша енергетична загроза для України у найближчій перспективі – це зима.