Про це він розповів у програмі «Акценти» із ведучою Тетяною Резвін.

Як зазначає експерт, хотілося б вірити, що закон про деолігархізацію спрямований на формування нової концепції лояльних взаємин бізнесу з населенням. Тим не менш, міркує він, скидається радше на те, що це просто популістський меседж, проведений через законодавство.

На думку Кіслова, саме це можна спостерігати сьогодні. «А як воно вийде, коли закон набуде чинності, і які будуть санкційні чи інші методи впливу, тоді ми зможемо говорити більш предметно», - каже він.

Водночас політолог вказує на те, що олігархи себе гірше відчувати не стали, а деякі навіть краще, більш впевнено. Аби не бути голослівним, він розповідає, що топ десятка українських олігархів тільки збільшує і збільшує свої статки. «І передумов для скорочення соціальної ями між забезпеченими та бідними у нас немає, а за фактом ця різниця лише зростає», - підкреслює комуніколог.

З іншого боку, міркує він, зараз ця ситуація не відчувається так різко, як у 2017-2018 роках, але про зменшення різниці все одно не йдеться. «Спад населення теж росте, просто під парасолькою ковіду ми цього не бачимо і не чуємо. І цей перекіс не так відчувається», - пояснює Кіслов.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кіслов вважає, що у нас зараз відбувається переділ ресурсів великого капіталу.

Також Знай.ua писав про те, що Пелюховський висловив свою думку про те, хто довів Україну до кризи.