Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Черкаси – це місто, де у людей є два настрої до поліції: її або бояться, або з неї насміхаються. Мало хто скаже, що рівень довіри до поліції настільки високий, що правоохоронців можна сприймати як захисників. Мало хто сприймає всерйоз поліцію, яка приходить в повному екіпіруванні до ветеранів з обшуками шукати газетку, або «кошмарить» патріотичну молодь які малюють мурал Княгині Ольги. У черкаських новинах є лише дві постійні теми: кримінальні розборки і наркоторгівля», - зазначив представник Нацкорпусу Ігор Зайчук.

На сайті зазначено, що поліція займається не злочинами, а утисками людей, які не підтримують чинну владу.

«Учасники акції обурені тим, що десятки резонансних вбивств, збройних нападів та інших кримінальних злочинів роками не розслідуються. Разом з тим, поліція встановлює спостереження за ветеранами, проводить обшуки у політичних опонентів провладного кандидата та замальовує образливі написи на стінах на адресу президента», - зазначено у публікації.

У публікації зазначено, що Ігор Зайчук вручив представникам правоохоронних органів інформацію про нелегальні гральні заклади.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

«Йому з побратимами вистачило двох днів на їх пошук, тоді як поліція не помічає такі речі роками. Учасники мітингу озвучили перелік з десятків нерозслідуваних резонансних справ та хотіли почути відповідь від керівника управління Куратченка, однак той проігнорував мітинг», - підкреслено на сайті.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Жорін пояснив, що мігрантська криза в Польщі – лише початок російської агресії.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус запропонував Польщі допомогу з навалами мігрантів.